Terex Washing Systems

Terex Washing Systems er en verdensledende aktør på resirkulering av gravemasser i toppkvalitet med høy effektivitet. TWS har vært i forkant for utviklingen av vaskeanlegg i Storbritannia og har tatt knusing og sikting til et nytt nivå med fokus på verdiøkning i hele verdikjeden.

TWS har 60års erfaring med vaskesystemer og har dermed en helt unik forståelse for knusing, sikting, vasking og de spesifikke utfordringene man møter når man jobber med resirkulerte materialer. Dette er maskiner i verdensklasse, med innovative løsninger, designet for maksimal ytelse og maksimal utnyttelse av ressurser for bygg- og anleggsbransjen.  

Dette er maskiner som er grundig testet i Norge og fungerer optimalt til norsk klima.

Terex Washing Systems leverer alt fra enkle mobile vaskesikter til større modulærbygde vaske-og gjenvinningsanlegg.

Mobile vaske-og sikteanlegg

M RANGE er et fullt mobilt vaske- og sikteanlegg som kommer i flere størrelser – M 1400 og M 1700.

M RANGE 1400 er et robust vaskeanlegg med 3-4 sidetransportører for sortering og vasking av pukk, resirkulert materiale, jernmalm, sand, grus og kull. Med denne modellen kan du resirkulere og gjenbruke ulike masser fra anleggsplassen.

M RANGE 1700 har de samme egenskapene som 1400, men med større kapasitet og med 2 eller 3 siktedekk. M 1700 har da kapasitet til å produsere opp mot 5 sluttprodukter, i tillegg kan man raskt bytte til tørrsikting, noe som gjør at M-serien er de mest fleksible enhetene på markedet.

Aggresand 165/206

Terex AggreSand 165 er et modulært vaskeanlegg som kombinerer både vasking og sikting av sand på et modulært understell. Den kombinerer velprøvde og pålitelige Terex vaskesystemkomponenter i en innovativ design som skiller seg ut fra andre vaskesystemer på markedet.

AggreSand 206 er et mobilt vaskeanlegg som er enkelt å flytte og som er spesielt egnet for grøntarealer, jordbruk og midlertidige byggeplasser. Denne sørger for maksimal brukervennlighet og ytelse, samt er det et svært kompakt system med mange innovative funksjoner.

Aggwash 60/300

AggWash 60 er verdens første vaskeanlegg med høy kapasitet når det kommer til størrelser, fjerning av lette forurensninger og utvinning av hydrosyklonbasert finstoffer i ett enkelt mobilt chassis.

AggWash 60 er en hurtiginstallasjonsløsning for et bredt spekter av applikasjoner innen gjenvinning, sanering og gruvedrift. Primært er dette anlegget designet for prosessering av bygg -og rivningsavfall, men like egnet til applikasjoner med råstoffmateriale. AggWash 60 er i stand til å produsere fire forskjellige tilslag og opptil to sandtyper med inntil 70 tonn i timen. AggWash var vinner av 2010 World Demolition Awards.

AggWash 300 tilbyr sikting, vasking, sortering og utvinning av sand på ett modulært chassis.