STARCLEAN BELTESTYRING TYPE SO OG SKO

Beltestyring for retur del av beltet, tilpasset for den enveis eller vendbare belter, spesielt egnet for middels eller tungt arbeid . STARCLEAN ® Belt Tracker SO og SKO består av en bjelke som er festet til rammen av transportøren , og en tverrstang er utstyrt med ruller som er forbundet til hovedbjelken ved en sentral lagerenhet.

Funksjon: Ved slipping av de ytre koniske ruller mot beltet horisontale friksjonskrefter genereres , som gjelder et dreiemoment på den sentrale lagerenheten . Når båndet beveger seg sideveis, blir friksjonskreftenefordeles asymmetrisk og sentralaksen svinger i lagerenheten. Gjennom denne skråstilling av reguleringsenheten vil friksjonskrefter genereres, noe som beveger beltet tilbake til sin midtstilling.

SO-SKO:

Koniske sideruller for sterkere regulering av krefterAlle rullene er belagt med diamant – mønster gummi for å skape optimale friksjonskrefterEkstra kraftig utførelse av alle komponenter for en lang levetidHeavy duty lagre i et oljebad for en uanstrengt rulle evne , éngangssmurt og perfekt forsegletFinjustering av rulle basen via spindler for en perfekt tilpasning til beltet.