Fremtidsrettet innovasjon
Vi leverer fremtidens mobile knuse- og sikteutstyr. T-LINK som standard på alle maskinene. Hybride og elektriske overvåkningsmaskiner og løsninger.
Les mer
Kvalitet i fokus
Mineralteknikk er en kvalitetsforhandler med fokus på salg og utleie av knuse-og sikteutstyr til mineralbransjen.
Les mer
Service i toppklassen
Vi ønsker å være en god forhandler med gode folk og med et godt serviceapparat.
Les mer
Previous
Next

PRODUKTER

BRUKT OG UTLEIE

SLITEDELER

SERVICE

KONTAKT OSS

Om Mineralteknikk

Mineralteknikk AS tar mål av seg å være en solid leverandør som leverer utelukkende kvalitetsprodukter. Som kunde skal du ha garanti om at du får solide produkter som gir deg valuta. Vi tenker alltid «kroner pr tonn» noe som gjør våre produkter prisgunstige. Med våre solide leverandører og lange erfaring, er vi en sterk partner du kan stole på.

Service og teknologi i toppklassen

Vi ønsker å være en god forhandler med gode folk og med et godt serviceapparat. Men også å være i fremst på  teknologiløpet for å dekke kundenes behov – Vi har T-LINK som er godt innarbeidet, standard på alle maskiner. Fremtiden i denne bransjen: Hybride, elektriske overvåkningsmaskiner. Elektrisk – Hybrid-løsninger!

Service
Start video

Maskiner for norske forhold

Vi kjenner bransjen svært godt og har et stort kontaktnett vi tilbyr å dele med våre kunder. Dette gir deg konkurransekraft.Vi spenner fra «wear and tear» produkter, til å være et ingeniørfirma, hvor hoved produksjonsbasen er linket mot et solid nettverk av spesialiserte leverandører. Vi konsenterer der våre aktiviteter fra enkle maskiner til avanserte teknologiske produksjonslinjer for mineralindustrien.

Kundens behov - Vårt fokus

Vi kjenner bransjen svært godt og har et stort kontaktnett vi tilbyr å dele med våre kunder. Dette gir deg konkurransekraft.Vi spenner fra «wear and tear» produkter, til å være et ingeniørfirma, hvor hoved produksjonsbasen er linket mot et solid nettverk av spesialiserte leverandører. Vi konsenterer der våre aktiviteter fra enkle maskiner til avanserte teknologiske produksjonslinjer for mineralindustrien. Se kundeintervjuet med Lindland Maskin til høyre.

Arjes logo