Skip to content

Service

Vi tar ansvar for din maskin

Service er en helhetlig tilnærming for å sikre at ditt knuse- og sikteverk opererer optimalt. Gjennom avanserte trådløse overvåkingssystem følger vi nøye med på din maskin i sanntid. Dette systemet gir umiddelbar tilgang til viktig informasjon, som feilkoder og driftstimer, slik at vi kan reagere raskt på potensielle problemer. Ved å holde oss informert om maskinens tilstand, kan vi forebygge feil, redusere nedetid og optimalisere ytelsen over tid. 

mineralteknikk-service_2022-01-17-14-59-01

Rask og pålitelig service

Når maskinen stanser, er det et kritisk øyeblikk. Derfor skal du være trygg på at våre mekanikere, som har god kjennskap til akkurat din maskin, står klare til å hjelpe. 

Med kunder over hele landet, er vi stolte av å kunne tilby rask og pålitelig service. Vårt mål er å få maskinen din tilbake i drift så raskt som mulig, uten unødvendig forsinkelse.

Bengt på varelager

Slitegods og reservedeler

Mineralteknikk fører alt av originaldeler til Terex og Arjes maskiner.  Som kunde hos oss kan du forvente:

  • Rask levering: Vi sikrer kort leveringstid, slik at du kan minimere nedetid og opprettholde kontinuerlig drift. 
  • Stort delelager: Vi har stort delelager på Vestlandet og Østlandet med et bredt utvalg av slitegods og reservedeler, inkludert skraper, slitestål, akslingsett og mye mer.
  • Kvalitetsprodukter: Våre reservedeler er grundig testet for å sikre høy slitestyrke og pålitelighet under krevende forhold.
  • Kortreist levering: Lavere fraktkostnader og reduserte drivstoffutgifter.
Sammen med vårt søsterselskap Scandia Maskin AS tilbyr vi et bredt utvalg av slitegods og reservedeler som skraper, slitestål, akslingsett og mye mer. 
Sammen med vårt søsterselskap Scandia Maskin AS tilbyr vi et bredt utvalg av slitegods og reservedeler som skraper, slitestål, akslingsett og mye mer.