Skip to content

Om oss

Ditt kompetansesenter innen knusing, sikting og vasking av masser.

Hos oss får du skreddersydde løsninger med både enkeltstående maskiner og komplette anlegg. Vi sikrer at du som kunde får solide produkter og god valuta for pengene. Vi tenker alltid «kroner per tonn», noe som gjør våre produkter prisgunstige.

Vår erfaring er din trygghet

Erfaring og pålitelighet er kjennetegnene våre hos Mineralteknikk. Med over 20-års bransjeerfaring er vi en solid og pålitelig partner i industrien. Våre dedikerte medarbeidere sikrer kundetilfredshet gjennom omfattende bransjekunnskap og et bredt nettverk.

Vi strekker oss langt for å sikre din tilfredshet. Våre erfarne fagfolk har løst ulike utfordringer over hele landet, og vi utfordrer deg til å oppnå maksimal kapasitet gjennom grundig opplæring fra igangkjøring til daglige rutiner og sikkerhetsprosedyrer.

mineralteknikk-omoss_IMG_2382webcut

Robuste maskiner tilpasset norske forhold

Finlay 1545 og Finlay 684.jpg

Mineralteknikk er norsk eneforhandler av kjente merker fra Terex som blant annet Finlay, Terex Washing System, MDS med mer. Vi har høy kompetanse innen knusing, sikting og vasking av masser, tilpasset norske forhold.

Med et stort lager av nye og brukte maskiner, samt et stort delelager, strekker vår kompetanse seg over hele landet. 

Mineralteknikk AS er en del av Crossbeck Investments som også eier Scandia Maskin AS. Sammen med vårt søsterselskap tilbyr vi alt fra enkeltstående maskiner til avanserte teknologiske produksjonslinjer for knuse- og siktebransen. Scandia Maskin leverer slitegods og reservedeler, og begge selskapene har servicepersonell tilgjengelig over hele landet.

Partnere

Vi legger stor vekt på partnerskap, og med solide samarbeidspartnere som Finlay, Terex Washing System, MDS, MPS, Portafill og Arjes, er vi en pålitelig og langsiktig partner innen knuse- og siktebransjen.