Vinner av prisen Technology Adaption

Under Terex Finlay sin årlige World Dealer Conference i Barcelona ble Mineralteknikk AS utnevnt som vinner av prisen Technology Adaption. Prisen tildeles Mineralteknikk for deres åpenhet rundt ny teknologi, og deres kontinuerlige arbeid i å lede an i overgangen til elektrifiserte maskiner. Samt for å imøtekomme fremtidens voksende etterspørsel innen elektrifisering av anleggsbransjen.

—For oss som selskap er det en ære å bli anerkjent internasjonal. Det viser at vårt arbeid for videre utvikling og ny teknologi blir lagt merke til. Vi ser frem til å bygge videre på denne suksessen sammen med både nye og fremtidige kunder, sier daglig leder i Mineralteknikk, Einar Årdal Øvstebø.

Prisen for Technology Adaption ble overlevert ved et klassisk spansk kulturbygg under den årlige pris-seremonien i regi av Finlay. Alle store forhandler var til stede under seremonien, noe som viser konkurransen vi står overfor i forhandlernettverket.

Daglig leder, Einar Årdal Øvstebø, roser samarbeidet med Finlay og påpeker at «Kvalitet i historie, og kvalitet i fremtiden er noe både Mineralteknikk og Finlay streber etter – sammen.»

Denne anerkjennelsen støtter opp under Mineralteknikk sin posisjon innen knuse- og siktebransjen, og underbygger deres engasjement for teknologi og kompetanse utvikling i anleggsbransjen.