Snakk med oss om knusing, sikting og vasking

Snart braker det løs på messefronten og vi gleder oss til å møte deg der! Sett av datoene til Arctic Entrepreneur, MEFA og Vei & Anlegg.

Er du en av de som har behov for å drøfte problemstillinger innen knusing, sikting og vasking med fagfolk, ønsker vi deg hjertelig velkommen innom vår stand på Arctic EntrepreneurMEFA og Vei & Anlegg 2022.

Ja, nå gleder vi oss til å møte bransjen, sier Marius Torgersen, distriktsleder Øst i Mineralteknikk AS.

– Etter to år uten fysiske møter blir det godt å komme i gang med igjen.

Behov for å snakke med proffene?

Vi i Mineralteknikk gleder oss til å møte kundene ansikt til ansikt og høre om hvilke utfordringer dere har i dag og hvilke problemstillinger dere ser for dere å møte på i fremtiden.

Nå er vi er sultne på å høre fra bransjen slik at vi kan videreutvikle de gode løsningene sammen med produsentene våre, som vi har et tett samarbeid med, sier Marius.

Et spesielt hett tema om dagen er dette med miljøutfordringer og det er noe vi ser spesielt frem til å høre mer om.

– Og så blir det selvfølgelig spennende og gå i dybden på nye prosjekter, drøfte tidsaktuelle problemstillinger og komme frem til gode skreddersydde løsninger. Jeg personlig gleder meg veldig til å fortelle mer om de treakslede siktene fra Terex Finay, sier Marius.

Fra Vei og Anlegg i 2020.

Stiller med fagfolk

Har du behov for at erfarne fagfolk skal se nærmere på produksjonsløsninger, fremtidige prosjekter eller vil du rett og slett bare utveksle erfaring og meninger, er vi i Mineralteknikk godt bemannet.

Både på Arctic Entrepreneur, MEFA og Vei og Anlegg stiller vi med spesialister innen knusing, sikting og vasking. Hjertelig velkommen, sier Marius.

Arctic Entrepreneur

Sted: The Qube, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport
Tid: 5-7. april 2022
Stand:  Nr. 45
Utstillerkart: Klikk her 
Registrering: Meld deg på her

MEFA 2022

Sted: Forus, Stavanger
Tid: 6-8.mai 2022
Stand:  Nr. 135-164
Utstillerkart: Klikk her

Vei & Anlegg 2022

Sted: Norges Varemesse, Lillestrøm
Tid: 11-14.mai 2022
Stand:  E03-15
Utstilleroversikt: Klikk her 
Registrering: Meld deg på her