Maskin som kan vaske og tørrsikte masser

To nye hybride vaskesikter fra Terex Washing Systems er klare for levering. Vi har to nye mobile vaskesikter klare for levering, sier Arne Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk AS

– Denne maskinen er en enkel inngangsbillett for de som vil komme i gang med vasking av masse, sier Arne Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk AS. På lageret i Ålgård står det i dag to nye vaskesikter fra Terex Washing Systems, som er klare for levering.

– Flere opplever et behov for løsninger innen vasking av masser, enten i konkurranse om jobber eller på grunn av nye myndighetskrav. Vi i Mineralteknikk skal være i forkant av utviklingen og skal ha maskiner tilgjengelig når kunden trenger det, sier Øvstebø.

Verdensledende leverandør

M1700 kombinerer velprøvde og pålitelige vaskesystemkomponenter fra Terex – en verdensledende leverandør som gjennom 60 år har levert over 9000 maskiner verden over, noe som sikrer kunden trygg oppfølging og tilgang til et stort delelager og kompetansesenter.

– Denne vaskesikten er en populær maskin som det finnes flere av i Norge og nå er den altså kommet med Dual Power. – De fleste aktører ønsker i dag å ha muligheten til å kjøre maskinen på strøm og da er det viktig at vi har det tilbudet, sier Øvstebø.

Det unike med M1700 er at den er bygget for kombibruk, det vil si at den kan brukes både til vasking og til tørrsikting, noe som er unikt i Norge.

M RANGE fra Terex Washing Systems.
M RANGE fra Terex Washing Systems.

Bygget for kombibruk

– Det unike med M1700 er at den er bygget for kombibruk, det vil si at den kan brukes både til vasking og til tørrsikting, noe som er unikt i det norske markedet.

Maskinen er også lett flyttbar, noe som gjør at den kan fraktes mellom ulike prosjekter. Vi i Mineralteknikk har spesialisert oss på høy kvalitet og dette er en pålitelig maskin som gjør det enkelt å vaske masser, uten store investeringer, avslutter Øvstebø.