Klare for MEFA 2022

Vi gjør oss klare til å vise frem maskiner 6.-8.mai

Det blir godt å komme på messe igjen og vi gleder oss til å vise frem maskinene som, vi mener, er best egnet for det norske markedet, sier Arne-Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk AS.

Årets MEFA-messe på Forus Travbane er like rundt hjørnet og nå klargjøres knuse- sikte og vaskeanleggene på lageret i Ålgård.

Ønsker dialog med bransjen

De som kommer innom standen vår vil få et konkret, direkte og ærlig svar på hvordan man kan få mest mulig utbytte av maskindriften.

– Alle vil ha mest mulig valuta for pengene og det er dette vi jobber med hver dag. Det er snakk om store investeringer og derfor er det viktig at kunden får god veiledning. Den gode praten og dialogen med bransjen er viktig for at vi skal kunne videreutvikle de gode løsningene innen knusing, sikting og vasking, men også for at kunden får de beste løsningene for sitt prosjekt, sier Øvstebø.

Vil optimalisere din produksjon

– Vi har en «kroner per tonn»- tankegang, der vi analyserer og sammenligner produksjonen for at vi helt konkret kan se hva som blir produsert og hvordan vi kan optimalisere den. På den måten vil kunder få maksimert produksjonen og øke fortjenesten. Har du problemstillinger du vil drøfte, er du velkommen innom oss, sier Øvstebø.

Har de rette folka

– Det som skiller oss ut i bransjen er at vi har et godt serviceapparat med fagfolk både i Vest- Øst- og Nord-Norge. Våre ansatte har over 20års erfaring fra bransjen og de har vært bort i det meste av problemstillinger. Det er en trygghet for kundene at de har en erfaren servicetekniker, bare er en telefonsamtale unna. Vi ønsker å skape en langvarig relasjon med våre kunder. Kjøper du en maskin av oss, er det bare billetten til den lange reisen, sier Øvstebø.

Maskiner som skal stilles ut

  • Terex Finlay 883+ grovsikt
  • Terex Finlay 1540S konknuser
  • Portafill MR6 grovsikteverk
  • M1700, Terex Washing Systems