De «steingalne» på tur

Her får en unik gjeng som er godt over middels interessert i knusing, sikting og vasking både faglig påfyll og mye sosialt samvær.

De beste folkene og kunnskapen

–Vi har som mål å knytte til oss de beste folkene, med den beste kunnskapen. For å klare dette må vi også gi noe tilbake til våre ansatte, sier Arne Kenneth Øvstebø, eier av Mineralteknikk og Scandia Maskin.

I disse dager tar han alle ansatte med følge med seg til Barcelona. ­Her får en unik gjeng som er godt over middels interessert i knusing, sikting og vasking både faglig påfyll og mye sosialt samvær under solen i Barcelona.

Bygger et komplett team

For oss er det viktig at våre ansatte føler seg verdsatt. Ved å knytte et tettere bånd mellom ansatte og deres partnere, så bygger vi et enda sterkere team. Vi lærer å kjenne våre styrker og svakheter og kan dermed bygge et mer komplett lag, som igjen kan yte den beste servicen til våre kunder.

Med tanke på hvor mye tid vi bruker sammen med våre kollegaer, så er det viktig at kjemien stemmer og at vi kan støtte hverandre når det trengs.

Vi blir som en liten familie, og da er det ekstra hyggelig å kunne ta med ektefeller og partnere på en slik tur, sier Arne Kenneth Øvstebø.