MDS a Terex Brand

MDS designer og produserer kvalitetsprodukter innen trommelsikt og transportører til knuse- og siktebransjen. 

Ved deres fabrikk i Irland utvikler de maskinene i samarbeid med sine dyktige fagfolk. MDS leaves no stone unturned!

Å utvikle en trommelsikt som tar opp til 1,5 meter i diameter krever både ekspertise og kunnskap få leverandører kan konkurrere mot. I en tid der alle maskiner blir bedt om å gjøre mer enn én jobb, gir MDS sine mobile-, stasjonære- og resirkulære trommelsikter den perfekte løsningen.

Vi er eneforhandler av MDS i Norge, og har i dag størst kompetanse innen knusing og sikting, med kontorer i Ålgård, Drammen og Kirkenes.

MDS M412 Mobil trommelsikt

M412 mobil trommelsikt er den minste trommelsikten i MDS-serien. Den må likevel ikke undervurderes da den har en imponerende ytelse på opptil 300 tonn i timen og et sikteareal på nærmere 9,3m2.

Denne maskinen kan også samkjøres med en knuser for å fjerne minus 60 mm finstoff. Overdimensjonen mates deretter direkte inn i en kjeftknuser.

Legg til en «tipping grid» til denne maskinen, og du kan produsere 3 produkter med bare 8 liter drivstoff i timen.

MDS M413 Mobil trommelsikt

M413 mobil trommelsikt er ideell for sikting av lett materiale og resirkulering av riveavfall. Denne maskinen kan også operere i steinbruddet, hvor den kan rense uren masse og håndterer stein opp til 600 mm.

Maskinen leveres med 3 foldbare transportører og kan enkelt flyttes rundt på anlegget. 

MDS M515 Mobil trommelsikt

M515 Heavy Duty trommelsikt er flaggskipmodellen i MDS-serien. Den er ideel for rengjøring av uren masse og den håndterer stein opp til 800mm

Den leveres med ekstra lange foldbare transportører.  Maskinen kan enkelt flyttes rundt på anlegget.

Maskinen er ofte brukt til produksjon av Rip-Rap og skyddstein.

MDS M518R Resirkuleringstrommel

Nydesignet M518R resirkuleringstrommel er inspirert av tilbakemeldinger fra våre kunder og er nå introdusert i MDS sin produktportefølje

M518R er spesielt rettet mot resirkulering og lettere applikasjoner. 

MDS M720R Resirkuleringstrommel.

Kraftig gjenvinningstrommel som er spesielt egnet for gjenvinning av skrapstål, rivningsavfall og resirkulering generelt. Maskinen er fullelektrisk med variabel hastighet på mater og trommel. 

 

M720R resirkuleringstrommel kan håndtere materiale opp til 800 mm.

Trommelen er 2 meter i diameter og 7 meter lang.

MDS M820 Stasjonær trommelsikt

M820 er en kraftig trommelsikt, som kan håndtere steiner opp til 1 meter. Den har en kapasitet på omtrent 750 tonn i timen. 

Trommelsikten er ideell for bruk til rengjøring av stein eller sortering av sprengt materiale. 

M820 kan leveres med 3 eller 4 split.

MDS M615 Stasjonær trommelsikt

M615 stasjonær trommelsikt er ideell for bruk til rengjøring av uren masse eller siling av sprengstein. Den har en kapasitet på omtrent 500 tonn per time med en maksimal steinstørrelse på 750 mm. 

Med 3 mulige konfigurasjoner dekker vår modulære trommel flere bruksområder.  M615 leveres med 4 transportbånd som standard.