Skip to content

Finlay 684 3 dekker Finsikt

Finlay 684 3-dekker Finsikt er en kompakt og lett flyttbar maskin med kort montering- og demonteringstid.

Siktekassen har tre store 4,3m*1,7m skrå skjermer som gir et sikteområde på 236m2 for effektiv sikting og høy kapasitet. Siktekassen har rask kilespenning, tilgangshull og et hydraulisk spenningsystem på bunnplaten for å redusere tiden som kreves for å skifte netting.

Alle fire utkasttransportører er justerbare og hydraulisk brettes for transport. Den fjerde transportøren for «oversize plus» har variabel tilt og sidebevegelse for nøyaktig utkast av materiale for resirkulering og lagring.

Modellen er tilgjengelig med hybridteknologi som består av elektriske motorer om bord, noe som gir fleksibilitet til å drive anlegget fra en ekstern strømkilde eller standard innebygd motor.

Nøkkelfunksjoner:

  • Tredobbelt skjerm med full gangbro, 4,3m*1,7m.
  • Den fjerde (oversize plus) transportøren har variabel tilt og sidesving for nøyaktig utkast av materialer for resirkulering til knusere eller lagring.
  • Maksimal utnyttelse av tre 4,3m*1,7m skjermer gir svært effektive siktemuligheter selv ved små aggregatstørrelser.
  • En kombinasjon av rask kilespenning, praktiske tilgangshull og hydraulisk spenning på bunnplaten sikrer at tiden for oppsett og bytte av netting holdes til et absolutt minimum.
  • T-Link telematikk maskinvare og programvare, sammen med gratis syvårig dataabonnement, er montert og installert som standard.

Spørsmål?

Ring oss direkte eller send oss en e-post for å finne ut mer.