Arjes

Arjes logo

ARJES er en tysk  verdensomspennende leverandør og produsent av eksepsjonelle dobbeltakslede kverner med høy mobilitet og et har et overlegent spekter av applikasjoner.

Solid tysk kvalitet, med robuste løsninger som er enkle å tilpasse til hvert enkelt bruk.

Billig i drift og håndterer det meste av kurant og ukurant materiale, slik som asfalt eller betong, stubber og røtter eller trevirke. Enkel i bruk og fleksibel i forhold til størrelse og vekt.

Impaktor 250 EVO

Arjes Impaktor 250 er en tysk-produsert kombimaskin med en to-akslet kvern.

Arjes Impaktor 250 kan brukes til asfalt/betong og stubber og røtter/trevirke. Den er enkel i bruk og fleksibel i forhold til størrelse og vekt.

Denne avfallsknuseren kan kverne opp materialene og samtidig klippe jernet ned i små biter og videre skille ut jernet fra den «rene» massen med en overbåndsmagnet slik at ikke jernet havner i sluttproduktet.

Kvernen kan også levers med elektrisk drift som stasjonær eller krokløft utgave uten belter. Fraktes på krok-bil, og kan også leveres stasjonært på strøm.

Titan 900/950

Arjes Impaktor 950 Titan er en allsidig kvern for rivnings avfall som murstein, leca, takstein,trevirke, søppel osv. Den kan også brukes til grovkverning av trevirke avkapp, paller, kabeltromler, røtter og stubber osv.

Metaller: aluminium profiler, felger og blokker. Bil karosserier og motor blokker. Hvitevarer og tynn stål skrap. Avfall Husholding og industri avfall, Dekk, papp ruller, plast osv. Dette basert på bruk av forskjellig kvernaksler og rivjern. 

Kan også levers med elektrisk drift som stasjonær eller krokløft utgave uten belter.